GROEPSCERTIFICERING, ADVIES EN ONDERSTEUNING FSC® & PEFC

FSC & PEFC CERTIFICERING

 

Er is een groeiende vraag naar producten waarvan de duurzame herkomst is gegarandeerd. Deze garantie kan worden verkregen met een FSC en PEFC certificaat. Door certificering garandeert u uw klanten dat de producten die u verkoopt, gecontroleerd van verantwoorde herkomst zijn. DuraCert® biedt u een online formule die u zo veel mogelijk ontzorgt.

CHAIN OF CUSTODY KEURMERKEN

Duurzaamheid gegarandeerd: van de bron... via producent... tot eindgebruikerBRON


PRODUCENT


FABRIKANT


HANDEL


EINDGEBRUIKER

ONZE FORMULE

Onze formule is gebaseerd op onze pragmatische aanpak. Wij bieden u een onze diensten, welke zijn onderverdeeld in modules, aan in ons online systeem, Mijn DuraCert. Afhankelijk van het keurmerk en uw voorkeuren kiest u de module die het beste bij u past. Alle modules geven toegang tot Mijn DuraCert. 

GESCHIKT VOOR

De modules die wij aanbieden, zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Kies de module die het best bij uw organisatie past, en wij regelen de rest. Of uw organisatie 3 medewerkers heeft of 3 vestigingen, of u gebruik wilt maken van groepscertificering, individuele certificering of multisite certificering, wij hebben altijd de module die bij uw organisatie past. Wij kunnen u tevens helpen bij het overstappen van een individueel certificaat naar de meer eenvoudige groepscertificering!

De voordelen van ons fsc & pefc GroepscertificAAT

Door gebruik te maken van een groepscertificaat hoeft u zich alleen bezig te houden met de traceerbaarheid binnen uw eigen organisatie; wij regelen de rest. U profiteert direct van onze kennis en ervaring. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle relevante regelgeving en ondersteunen u met het implementeren binnen uw organisatie.

Wij ontzorgen u stap voor stap1. INSCHRIJVING

Schrijf u in voor het groepscertificaat2. INTAKE GESPREK

Wij bieden u opleiding, advies, online handboek en werkwijze op maat3. TOELATING

U wordt binnen enkele dagen toegelaten tot het groepscertificaat4. ONDERSTEUNING

Wij bieden ondersteuning en advies, het hele jaar door

KIES HIER UW MODULES

Als lid van FSC International en PEFC Nederland zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom uw certificering.


Op aanraden van onze houtleverancier zijn wij in contact gekomen met DuraCert. Tijdens het prettige kennismakingsgesprek hebben we al een goede indruk gekregen waar FSC® precies voor staat en wat er bij een certificering allemaal komt kijken. Na analyse van de bedrijfsstructuur en de werkprocessen kregen we een duidelijk advies hoe we FSC binnen ons bedrijf door konden voeren.

Pieter-Jan van de Steenoven
Esbi reclameborden


Het FSC-traject voor de multisitecertificering is voor Mastermate prima verlopen. Met name de praktische insteek is succesvol geweest voor de implementatie. Door het aandragen van adequate oplossingen, heeft Mastermate het FSC-systeem op een juiste wijze binnen haar organisatie kunnen invoeren. Om de voortgang in de daarop volgende jaren te continueren, heeft Mastermate een contract met DuraCert afgesloten. Dit contract voorziet in de begeleiding van interne audits en het gebruik van een klantportal. Het klantportaal biedt voor onze locaties de toegang tot de actuele procedures en aanvullende informatie omtrent FSC.

Oscar van Zwieten de
Blom
Mastermate


Wat een geweldig systeem! Van alle gemakken voorzien en alles gemakkelijk terug te vinden. Ook voor de uitvoerders een verademing; ze hoeven nu niets meer mee te nemen naar kantoor (pakbonnen en dergelijke) en kunnen via de telefoon app alles regelen. Ook de instructies aan de medewerkers buiten zijn nu snel en gemakkelijk geregeld.

Angelique Noordergraaf

A. Molenaar Civiel B.V.

KIES VOOR DURACERT®

U heeft uw keus gemaakt? Neem direct contact met ons op. Wij komen bij u langs om vrijblijvende alle mogelijkheden met u door te spreken. Hierbij gaan wij altijd uit van datgene wat uw organisatie uniek maakt. Daarnaast bieden wij u een aantrekkelijke korting wanneer u zich voor meerdere keurmerken bij ons aansluit. Neem contact op via +31(0)570620801 of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier.

 

 

 

 

Samen ondernemen voor een duurzame toekomst