GROEPSCERTIFICERING, ADVIES EN ONDERSTEUNING MSC & ASC

MSC & ASC CERTIFICERING

 

Er is een groeiende vraag naar producten waarvan de duurzame herkomst gegarandeerd is. Met een MSC en ASC certificaat voldoet u aan deze vraag. U garandeert dat de vis die u verkoopt, gecontroleerd van duurzame herkomst is. Of u nu een groothandel in vis bent of een visspecialist. Een mobiele viskraam heeft of restauranthouder bent. DuraCert® biedt u een passende oplossing door certificering voor MSC en/of ASC binnen een groepscertificaat. Lees meer over de positieve impact van MSC-visserij in het voortgangsrapport van de Marine Stewardship Council.

SLUIT UW ORGANISATIE AAN BIJ ONS GROEPSCERTIFICAAT VOOR MSC & ASC EN WIJ NEMEN U VEEL WERK UIT HANDEN

 

WIJ BIEDEN U

U krijgt toegang tot Mijn DuraCert®, waarmee u direct toegang heeft tot uw keurmerkgerelateerde documentatie. Zowel op uw desktop, tablet en op uw smartphone. U heeft daarmee altijd toegang tot actuele procedures en handboeken. Gebruik onze online tool voor orderadministratie en leverancierscontrole. De labelingwizard helpt u kiezen voor het juiste label. Voor het op peil houden van uw kennis, krijgt u toegang tot onze online trainingsvideo’s en kennistesten.

 

De voordelen van Groepscertificering

Door gebruik te maken van een groepscertificaat hoeft u zich alleen bezig te houden met de traceerbaarheid binnen uw eigen organisatie. Wij regelen de rest. U profiteert direct van onze kennis en ervaring. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle relevante regelgeving en daarnaast ondersteunen wij u met het implementeren binnen uw organisatie.

Wij ontzorgen u stap voor stap1. INSCHRIJVING

Schrijf u in voor het groepscertificaat2. INTAKE GESPREK

Wij bieden u opleiding, advies, handboek en werkwijze op maat3. TOELATING

U wordt binenn enkele dagen toegelaten tot het groepscertificaat4. ONDERSTEUNING

Wij bieden ondersteuning en advies, het hele jaar door

KIES VOOR DURACERT

U wilt ook gecontroleerd duurzame vis verkopen? Wij komen graag bij u langs om u hierin te begeleiden. Neem contact op via +31 (0) 570620801 of vraag een offerte aan via het aanvraagformulier. Met aandacht voor hetgeen uw organisatie uniek maakt, stellen wij de te volgen werkwijze op. Na toetreding tot ons groepscertificaat, kunt u direct gecertificeerde vis verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

INNOVATIEVE CERTIFICERING VOOR MSC EN ASC KEURMERKEN