Multi-site certificering

Voor bedrijven met meerdere vestigingen bestaat de mogelijkheid van multi-site certificering voor de keurmerken FSC® en PEFC. Bij een multi-site certificering is de hoofdvestiging verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het certificaat voor alle aangesloten nevenvestigingen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het beheer en onderhoud van een multi-site certificaat is vaak niet eenvoudig en vergt veel tijd van uw interne organisatie. DuraCert kan u op meerdere manieren hierbij assisteren:
• Wij adviseren bij het onderhoud van het multi-site certificaat, bijvoorbeeld ter voorbereiding op de audit door de certificeerinstelling of bij het opvolgen van eventuele tekortkomingen die tijdens de audit worden geconstateerd;
• Wij nemen het gehele beheer en onderhoud van het multi-site certificaat over waardoor u de garantie heeft dat uw certificaat altijd aan de laatste regelgeving voldoet. Wij zorgen daarbij voor het onderhoud van de documentatie, het uitvoeren van de interne audits, het begeleiden van de externe audit door de certificeerinstelling en het opvolgen van eventuele tekortkomingen.
 
Een combinatie van bovenstaande activiteiten is natuurlijk ook mogelijk, neemt u contact met ons op om te bespreken welke vorm van dienstverlening het beste bij uw situatie past.