SAMEN ONDERNEMEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Bewuste Visweek

01-06-2016

Bewuste Visweek 2016


Ook in 2016 gaan MSC, ASC en het WNF weer de Bewuste Visweek organiseren. Deze zal dit jaar plaatsvinden in:

week 39 = 26 september tot en met 2 oktober! 

Er wordt van alles aan gedaan om dit jaar nóg meer consumenten te stimuleren om te kiezen voor duurzame vis met het MSC en ASC keurmerk.

 

Wat is de Bewuste Visweek?

De Bewuste Visweek (BVW) wordt georganiseerd door MSC, ASC en het WNF. Deelnemers en de initiatiefnemers trekken gezamenlijk op om consumenten voor MSC en ASC gecertificeerde visproducten te laten kiezen. De editie van vorig jaar was erg geslaagd! Samenwerkingen tussen vismerken en supermarkten kwamen tot stand en er was grote inzet door visdetaillisten. Ook hebben we goede aandacht gehad in landelijke kranten en op tv (Koffietijd). Graag willen we dit succes in 2016 samen met u overtreffen!

 

Wanneer u mee wit doen:

Bij deelname aan de BVW krijgt u een instore en een out of store toolkit op basis waarvan u uw eigen materialen kunt ontwikkelen. Onze samenwerking wordt vastgelegd in een deelnemersverklaring. In mei vindt er een kick-off meeting plaats waar het thema en de campagne van de BVW gepresenteerd zullen worden. Datum en uitnodiging hiervoor volgen later. In aanloop naar en tijdens de BVW zal er veel sociale media & PR aandacht gegeneerd worden.

 

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Bewuste Visweek?

 

Wilt u in 2016 mee doen? Stuurt u dan een e-mail naar bewustevisweek@gmail.com met daarin de volgende gegevens:

 

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van De Bewuste Visweek!

Overzicht