SAMEN ONDERNEMEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

VACATURE Interne auditor

28-10-2021

Is duurzaamheid voor jou een belangrijk thema? Ben jij graag op pad en draai je je hand niet om voor een groot stuk eigen verantwoordelijkheid? En wil je het gevoel van vrijheid graag combineren met het werken aan je idealen? Dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat!

Bij DuraCert zijn we op zoek naar een:

Interne Auditor (M/V/H)
(24-32 uur)

Als Interne Auditor help jij onze klanten bij het behalen en behouden van hun Chain of Custody certificering (FSC®/PEFC/MSC/ASC/RSPO). Je bezoekt klanten waarbij je onafhankelijk beoordeelt of zij voldoen aan de regels van het betreffende keurmerk. Waar nodig geef je advies voor verbetering en optimalisering. Ook draag je zorg voor een juiste administratieve afhandeling. Natuurlijk sta je er daarbij niet alleen voor. Als onderdeel van ons team wordt je ook uitgedaagd om mee te denken over opkomende vraagstukken.

Wij zoeken een collega die...

Wat heb je nodig?

Wij vinden het een pré als...

Wat jij van ons moet weten...

Door het aanbieden van onze diensten stimuleren wij het gebruik van wereldwijd erkende keurmerken die de verantwoorde en duurzame herkomst van producten garanderen.Als DuraCert adviseren wij bedrijven bij het toepassen van certificeringseisen in hun bedrijfsprocessen. Het is onze missie om als innovatieve partner de voorwaarden zo goed en werkbaar mogelijk in te richten. Op dit moment beschikken we over een klantenportfolio van meer dan 650 bedrijven, verspreid over een aantal West-Europese landen. Ons team bestaat uit vijf sterke persoonlijkheden die continu streven naar het verbeteren van onze kwaliteit enblijven zoeken naar mogelijkheden om bij te dragen aan eengoede toekomst voor mens en milieu. Als organisatie werken wij daarbij vanuit de kernwaarden innovatie en betrouwbaarheid.

Wat mag je van ons verwachten?

We hebben de intentie om een langdurige samenwerking met je aan te gaan en willen de arbeidsconstructie daarom zo inrichten dat deze zowel bij ons als bij jou past. Wij bieden jou dan ook vrijheid om hierin zelf mee te denken. Heb je voorkeur voor een ZZP-constructie of kom je liever in dienst? Beide opties zijn bespreekbaar. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast kan je bij DuraCert goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten, zoals een laptop en telefoon. Het is ook mogelijk om je kennis te vergroten door middel van gerichte opleidingen.

Wil jij met ons een duurzame relatie aangaan?

Reageer dan zo snel mogelijk door je CV en motivatie te mailen naar info@duracert.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert de Jong via +31 (0)6-21583390 of via het algemene telefoonnummer +31 (0)570-620 801. 

Overzicht