ONZE KLANTEN

Sinds 2004 zijn wij met DuraCert actief als groepsmanager en adviesorganisatie voor het verkrijgen en behouden van duurzaamheidskeurmerken. Wij begeleiden en adviseren met een vooruitstrevende visie en aanpak. Onze werkwijze is ingesteld op gemak voor onze opdrachtgevers en kenmerkt zich door de korte lijnen waarmee we werken. Zo maakt ons klantenportaal Mijn DuraCert® certificering nog eenvoudiger en worden administratieve lasten tot een minimum beperkt. Als autoriteit op het gebied van meerdere Chain of Custody keurmerken, groepsmanager van groepscertificaten in verschillende, Europese landen en medeoprichter van het internationale CoC Group Network, delen wij graag onze kennis en ervaring met u.

Een overzicht van onze aangesloten leden vind u op volgende online, databanken:

FSC®
PEFC
MSC
ASC
RSPO.

 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Wij zijn erg blij met dit snelle resultaat. De begeleiding in het hele traject is ons goed bevallen. Voor ons was het een totaal nieuw iets, waar we anders veel meer tijd en energie in hadden moeten stoppen om onszelf wegwijs te maken in de FSC-wereld. De heldere uitleg en begeleiding hebben zeker bijgedragen aan de snelle certificering, die voor ons van belang is."
Plant Trend B.V.

"Heel erg bedankt voor je vriendelijke e-mail en voor het snelle oppakken van de zaken waar ik niet aan heb gedacht. Geweldig!"
Hermann Lietz-Schule

"Jullie handelen was snel, het contact is prettig. Ook de middag waarin alles is uitgelegd is mij goed bevallen. Keep up the good work."
Groot plafonds

"Het FSC-traject voor de multi-site-certificering is voor Mastermate prima verlopen. Met name de praktische insteek is succesvol geweest voor de implementatie. Door het aandragen van adequate oplossingen, heeft Mastermate het FSC-systeem op een juiste wijze binnen haar organisatie kunnen invoeren. Om de voortgang in de daarop volgende jaren te continueren, heeft Mastermate een contract met DuraCert afgesloten. Dit contract voorziet in de begeleiding van interne audits en het gebruik van een klantenportaal. Dit biedt voor onze locaties de toegang tot de actuele procedures en aanvullende informatie omtrent FSC."
Mastermate

"Op aanraden van onze leverancier zijn wij in contact gekomen met DuraCert. Tijdens het prettige kennismakingsgesprek hebben we al een goede indruk gekregen waar FSC® precies voor staat en wat er bij een certificering allemaal komt kijken. Na analyse van de bedrijfsstructuur en de werkprocessen kregen we een duidelijk advies, hoe we FSC binnen ons bedrijf door konden voeren."
Esbi reclameborden

"Tot nu toe ben ik zeer enthousiast. Werkwijze vind ik eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk. Absoluut geheel van deze tijd. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de huidige mogelijkheden."
Mulder's Houthandel